Opbrengst van de GROTE ACTIE maand voor Villa Joep

Over Sport for Life

Duizenden sporters doen mee! U toch ook?
Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Daarom organiseren Exclusieve Sportcentra samen met sporters en klanten ook dit jaar sportieve evenementen om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep.

Wij maken het verschil!
Er is door Exclusieve Sportcentra de afgelopen jaren 3,2 miljoen euro opgehaald. Met dit geld zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. Het afwijkende gen is inmiddels bekend. Nu worden er medicijnen ontwikkeld om kinderen met neuroblastoomkanker te kunnen genezen. Wij gaan door, helpt u ons?

Doe mee!
Wilt u graag meedoen met één van de evenementen, maar bent u geen klant bij een Exclusief Sportcentrum? Geen probleem. U kunt gewoon meedoen. Neem hiervoor contact op via info@ves.nl.

Stichting Spin for Life
De Stichting Spin for Life is opgericht door Exclusieve Sportcentra om geld in te zamelen voor het goede doel. De jaarrekeningen zijn openbaar (klik hier).

Doneer direct!
Wilt u direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDeal. Klik hier.